sâmbătă, 30 aprilie 2011

Voluntar la plantat de pomi si puieti de brad/Voslobeni-Harghita-Romania












Astazi, mai mult decat oricand, fiecare dintre noi trebuie sa se implice in actiuni voluntare menite a proteja mediul inconjurator, a recrea natura in care plantele si copacii sa-si regaseasca locul binemeritat. Daca fiecare dintre noi planteaza azi un copac sau o planta, maine vom respira un aer mai curat, natura ne va rasplati!

Sursa:www.milioanedecopaci.ro

5 comentarii:

  1. Multumesc , a fost foarte frumos.Acum am propriul meu pom fructifer...un mar... M-as intoarce si maine acolo,chiar daca ma cam doare putin spatele dupa zilele alea :)) ....

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi spuneti Dvs. care ati fost voluntar la plantat de pomi, sunteti pranadist? Site-ul e creat de Dv, singura sau a mai participat cineva la crearea acestui site: Fizic-Astral-Cauzal? Si din ce oras sunteti?

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce imi stergi comentariile mele?

    RăspundețiȘtergere
  4. Te lauzi cu voluntariat unde au participat mai multi acolo nu doar tu, faci Prananadi, postezi vorbe sfinte, sacre, spirituale, dai sfaturi la altii pe site, la intrebarile si raspunsurile sufletelor, vorbesti de dragoste si iubire dar vad ca comentariile mele le stergi tot timpul si sunt legate de articolele pe care le postezi. Ce e aceasta? Asa te invata Doamne Doamne,Universul,Prananadi sa faci? Diferenta si discriminare intre semenii?
    Nu crezi ca ai ceva de invatat din acesta "lectie" mesaj, din moment ce iti aduc niste reprosuri la adresa ta inseamna ca gresesti cu ceva si ca ai astfel de probleme pe care le regasesti si in tine.

    RăspundețiȘtergere