marți, 26 aprilie 2011

Sistemul medical romanesc este la pat, bolnav fiind de mai multe boli contagioase

Sistemul medical romanesc sufera in tacere. Sistemul medical romanesc imbolnaveste si nu insanatoseste, asa cum firesc ar fi. Sistemul medical romanesc este hulit si blamat si, mai nou, obligat sa fuga din tara asa bolnav cum se prezinta. Sistemul medical romanesc incearca totusi, sa se refugieze in sistemul privat, acolo unde medicul si asistenta au oportunitatea de a fi profesionisti si parolisti in fata lui Hipocrate.
In incercarea de a gasi o solutie, a luat nastere Medaliat SRL . Este o companie, avand ca scop crearea unor avantaje pe piata serviciilor medicale,  crearand  un  grup de clinici medicale care impreuna cu persoanele dornice de a avea sprijin medical de inalta calitate formeaza locul unde se intalneste cererea cu oferta. Furnizorii de servicii medicale  aflati in relatii contractuale cu firma Medaliat SRL vor acorda reduceri (ce se vor regasi specificate pe site-ul www.medaliat.ro )titularilor de card, care prezinta acest document la data acordarii respectivelor servicii. Cardul se va emite in maxim 60 de zile de la activarea contului si va fi trimis prin posta cu confirmare de primire. Cardul contine: numele si prenumele posesorului, un numar unic de inregistrare iar pe verso, numele unei persoane de contact in caz de urgenta.     
Costurile de emitere si trimitere a cardului sunt suportate de catre firma Medaliat SRL.
Posesorii acestui card vor trebui sa-l prezinte de fiecare data cand doresc sa solicite serviciile oferite de partenerii firmei Medaliat SRL, pentru a putea fi cautati in baza de date, fiind totodata cei mai avantajati deoarece compania stabileste discount-uri si oferte speciale de care nu ar beneficia ca si clienti obisnuiti.
Medaliat S.R.L va ofera o lista cu clinicile, medicii si cabinetele medicale din judet/oras cu reducerile pe care firma le negociaza cu ele. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu