joi, 27 decembrie 2012

NOU!!! CURSURI DE MASAJ TEHNICA RAINDROP

INVITATIE  LA  PROFESIONALISM !!!
Un nou curs de masaj RAINDROP TECHINQUE, va incepe in data de 28 ianuarie 2013, la ClujInvitatia la profesionalism se adreseaza tuturor celor inzestrati cu constiinta profesionala, celor care apreciaza lucrul bine facut, de cea mai inalta calitate. Fie ei maseuri, terapeuti, cosmeticiene, practicanti ai terapiilor de vindecare, sau amatori, tuturor celor care doresc sa-si extinda activitatea profesionala in domeniul aromaterapiei, a aplicarii aromelor uleiurilor esentiale cu grad terapeutic. Invatarea si aplicarea acestei tehnici ofera cu certitudine o evolutie si rezultate mult superioare in domeniul de activitate al fiecaruia.
Tehnica Raindrop® combina cunostintele stravechi ale indienilor Lakota, din America de Nord, cu Tehnica Vita Flex® provenita din Tibet si cu cele mai noi cunostinte din domeniul aromaterapiei datorate cercetarilor si experientei brandului Young Living. In cadrul acestor tehnici, se vor aplica pe talpile picioarelor si pe spate  uleiuri esentiale calmante si revigorante cu grad terapeutic standard TM, care apoi vor fi ajutate sa patrunda prin piele cu diferite miscari executate manual si energetice. In acest fel, corpul va fi stimulat sa-si mobilizeze puterea de autovindecare, sa-si echilibreze energiile, sa realizeze un echilibru corporal armonios, sa dizolve blocajele, sa porneasca procese de detoxifiere si sa reduca stresul acumulat. In timpul desfasurarii terapiei se instaleaza o stare de bine si o relaxare profunda.
Suportul de curs vine sa completeze cu informatii pretioase prelegerile, prezentarile si demonstratiile instructorului, si va servi spre documentare in continuare cursantului. In cazul in care cursantul va dori sa ofere Tehnica Raindrop® unor persoane in scop terapeutic, este rugat sa aiba in vedere reglementarile legale in vigoare, precum si jurisprudenta.
Va dorim sa aveti experiente valoroase si imbogatitoare prin intermediul  Terapiei Raindrop® si al uleiurilor esentiale Young Living.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu