luni, 4 iulie 2011

NU UITATI !!! MAINE ESTE UNA DIN ACELE ZILE SPECIALE

ZILE TIBETANE   CU   PUTERI   DE   ZECE   MILIOANE   DE  ORI  

 

In Tibet exista patru zile pe an numite zilele lui BUDDHA, pe care tibetanii le numesc :

"zilele cu puteri de zece milioane de ori".

Maine este una dintre aceste zile.

In 2011 aceste zile sunt :
 - Februarie 4 vineri
 - Mai 17 marti
- Iulie 5 marti
 - Noiembrie 17 joi

Din punct de vedere al karmei noi traim si actionam conform cauzei si efectului, faptelor, gandurilor, sentimentelor, cuvintelor, actiunilor noastre " bune” sau ”rele". In aceste zile tot ceea ce facem sau gandim toate actiunile noastre se intorc inapoi la noi cu puteri sporite de zece milioane de ori potrivit traditiei budiste tibetane. Avem ocazia in aceste zile, sa facem ceva pentru noi. Putem sa aprindem o lumanare alba sa o consacram scopului zilei, sa multumim  pentru tot ce avem si sa scapam de poveri, rani, traume sufletesti,  pacate sau orice simte fiecare ca il apasa.  Este o zi potrivita pentru a ne ierta "dusmanii" care de fapt ne sant cei mai buni profesori.  Cine doreste poate sa tina post pentru o stare sufeleteasca mai buna.   
In aceasta zi ne putem concretiza visele afirmand ceea ce dorim, si multumind Universului ca ne sustine in proiectele noastre. Iertati si trimiteti iubire voua si tuturor, si cui credeti voi de cuviinta. NAMASTE !



2 comentarii:

  1. Aveti dreptate, am uitat, mea culpa ... (insa daca cititi si pagina "Nimic nou", vedeti acolo ca nu-mi revendic proprietatea asupra postarilor).
    Mai important decat sursa, mi se pare faptul ca apare din timp "atentionarea" pentru aceia care doresc sa o ia in considerare.
    O "zi cu puteri de zece milioane de ori" minunata sa aveti :) !

    RăspundețiȘtergere